Om os


Velkommen til huset fyldt med IT-specialister

Når det handler om opgavestyring, flådestyring, digitalisering af arbejdsopgaver – og generel styring af mobile medarbejdere, så har vi løsningerne. Vores produkter er nemme at tilpasse til netop jeres virksomhed, om I så er en kommune, transportvirksomhed, servicevirksomhed eller noget helt fjerde.

Synchronicer og Soft Design

Synchronicer er udviklet af it-konsulenthuset Soft Design A/S, som ligeledes står bag Websydian. Soft Design er IBM Business Partner og har 35 års ekspertise i it rådgivning og digitale løsninger med kunder over det meste af verden.

Corporate Social Responsibility

Social ansvarlighed hos Soft Design er først og fremmest integreret i kerneforretningen – og dermed det vi laver hver dag. Vi understøtter kommuner, transportvirksomheder og servicevirksomheder i at minimere CO2- og papirforbruget i hverdagen med vores opgavestyrings- og flådestyringsløsninger.

Læs mere om CSR på softdesign.dk

Hos Synchronicer er kunden i fokus

Vi prioriterer hver eneste kunde og kvaliteten af løsningerne højt. Kundens behov er altid i fokus – og sådan har det været lige siden det hele startede i 1985. Vi gør vores bedste for at imødekomme netop jeres behov og sammen finde frem til den bedste løsning.

Vær i trygge hænder med support 24/7

Support og tæt kundedialog er en vigtig del af Soft Designs DNA. Det betyder blandt andet, at adskillige produkter er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. Derfor kan vi tilbyde brugervenlige løsninger, tæt indpakket i et kundefokus og samarbejde udover det sædvanlige.

Kom forbi, så giver vi kaffe

Det hele starter med en god samtale om, hvordan vi kan gøre jeres hverdag flyvende med den rette løsning. Så giv os et kald – vi glæder os til at møde jer over en god kop kaffe.

Kontakt os


Synchronicer giver os et konstant overblik over, hvor meget der er blevet brugt på de enkelte opgaver – samtidig med at dokumentation er på plads med det samme.

– DRIFTSCHEF HENRIK CARLSEN, GLADSAXE KOMMUNE

Synchronicer har mange til- og fravalgsmuligheder, derfor kunne vi skræddersy løsningerne fuldstændigt til vores virksomhed – uden at binde os til et standardsystem.

– ADM. DIREKTØR HENRIK PURLUND, KURÉRGRUPPEN

Synchronicer har hjulpet os med at gøre dokumentation nemmere på gaden. Vi har ligeledes fået optimeret arbejdsgangene markant ved at kunne analysere opgavetyper og data. 

– PARKERINGSCHEF STEFAN FROST, FREDERIKSBERG KOMMUNE

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?