KONTAKT

Om os

Velkommen til huset fyldt med IT-specialister

Når det handler om opgavestyring, flådestyring, digitalisering af arbejdsopgaver – og generel styring af mobile medarbejdere, så har vi løsningerne. Vores produkter er nemme at tilpasse til netop jeres virksomhed, om I så er en kommune, transportvirksomhed, servicevirksomhed eller noget helt fjerde.

Synchronicer og Soft Design

Synchronicer er udviklet af it-konsulenthuset Soft Design A/S, som ligeledes står bag Websydian. Soft Design er IBM Business Partner og har 35 års ekspertise i it rådgivning og digitale løsninger med kunder over det meste af verden.

Corporate Social Responsibility

Social ansvarlighed hos Soft Design er først og fremmest integreret i kerneforretningen – og dermed det vi laver hver dag. Vi understøtter kommuner, transportvirksomheder og servicevirksomheder i at minimere CO2- og papirforbruget i hverdagen med vores opgavestyrings- og flådestyringsløsninger.

Hos Synchronicer er kunden i fokus

Vi prioriterer hver eneste kunde og kvaliteten af løsningerne højt. Kundens behov er altid i fokus – og sådan har det været lige siden det hele startede i 1985. Vi gør vores bedste for at imødekomme netop jeres behov og sammen finde frem til den bedste løsning.

Vær i trygge hænder med support 24/7

Support og tæt kundedialog er en vigtig del af Soft Designs DNA. Det betyder blandt andet, at adskillige produkter er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. Derfor kan vi tilbyde brugervenlige løsninger, tæt indpakket i et kundefokus og samarbejde udover det sædvanlige.

Kom forbi, så giver vi kaffe

Det hele starter med en god samtale om, hvordan vi kan gøre jeres hverdag flyvende med den rette løsning. Så giv os et kald – vi glæder os til at møde jer over en god kop kaffe.

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes i langt de fleste brancher. Kontakt os for mere information om, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

[honeypot your-company]