Synchronicer Grundejerforpligtelser

Hold styr på, om grundejerne overholder forpligtelserne

Klar afvikling af sager fra start til slut

Det kan være en udfordring at få grundejere til at overholde deres forpligtelser – og tidskrævende at holde styr på dem, der stadig lader hækken blokerer stien eller en gennemgang. Hold nemt styr på hele processen med Synchronicer.

Automatisk opfølgning og gemt dokumentation

Registrering af en sag er simpel på appen: Tag et billede, vælg kategori og skriv en tekst. Appen registrerer stedets position og det hele bliver sendt til kontoret, så I har dokumentationen i orden. Systemet genererer automatisk den første besigtelsesopgave.

Aflevér henstillingen med det samme

Når medarbejderen har foretaget tilsynet og valgt årsagen til henstillingen, generer appen automatisk en henstilling med den valgte årsag, som medarbejderen kan printe fra en mobil printer, så grundejeren modtager henstillingsbrevet med det samme.


Hold nemt styr på opfølgningerne

Har grundejeren stadig ikke bragt forholdet i orden ved første besigtelse, genererer systemet en ny besigtelsesopgave 14 dage senere med en påbudsmail til kontoret, som kan sende mailen videre til grundejerens e-boks med tidsstemplet billeddokumentation.

Dokumentér hele processen

Hvis forholdet ikke er ordnet ved anden besigtelse, genereres en ny opgave 7 dage efter med sidste advarselsmail. Hvis grundejeren stadig ikke ordner forholdet, kan I selv få løst opgaven og sende fakturaen til grundejeren.

Synliggør hele forløbet

Dokumentationen for at I har overholdt loven er på plads med alle registreringer gemt overskueligt i systemet. Hele arbejdsgangen for en sag er samlet ét sted, og samtlige mails og kommunikation forbundet med sagen kan altid nemt findes frem.


Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?