Brugervenlig flådestyring, der skaber resultater

Optimér alle flådens processer med brugervenlig flådestyring og transportløsninger fra Synchronicer. Du vil hurtigt opnå resultater på alle aspekter af flåden og på bundlinjen. 


Opnå mere uden at slide mere

Du behøver ikke nødvendigvis at arbejde hårdere for opnå de bedste resultater med færre spildtimer og omkostninger. Det handler blot om at vælge den flådestyring, der passer til din flåde. Når det er på plads, vil du hurtigt se resultater på bundlinjen – og i hverdagen med færre telefonopkald, hurtigere fakturering og konstant overblik over f.eks. chaufførernes positioner og tidsforbrug på destinationerne.

Hold styr på leveringer, chauffører og hængere

Hvem er tættest på den nye levering? Er pakken leveret? Gør flåden effektiv med styr på alt – fra køretøjernes position til leveringsdokumentation. Synchronicer fleet management minimerer de manuelle processer, der kan koste forsinkelser og tab af vigtig information.

Effektiv og hurtig disponering

Opret, planlæg og tildel nemt ture og leveringer i flådestyringssystemet, der sendes direkte til de valgte chaufførers smartphones/tablets. Samtidig bliver kommunikationen mellem chauffører og disponent overskuelig med et beskedsystem, der registrerer og gemmer samtlige dialoger.

Konstant opdateret overblik

Flådestyringssystemet logger automatisk køretøjernes positioner og placerer dem på et kort, så disponenter altid opnår det fulde overblik. I får derfor de bedste forudsætninger for, at disponeringen bliver så effektiv som muligt.

Ingen besværlig montering i lastbilerne

Chaufførerne downloader blot en app på deres tablet/smartphone, hvorpå de modtager deres liste med destinationer og rækkefølge. Herfra kan de afrapportere afhentninger og leveringer til kontoret. Appen registrerer alle start og stop undervejs, så alt er dokumenteret.

Få opdateret ETA beregning hver 5. minut

I får beregnet den forventede ankomsttid til leveringsstedet, så ofte I ønsker. Det betyder, at disponenten altid er opdateret om hver eneste turforløb, og I kan derfor altid imødegå og varsle kunder om forsinkelser i god tid.

Slip for at opdatere kunden telefonisk

I kan vælge at lade kunden følge sin leverance online, så kørselsleder undgår at holde kunden opdateret telefonisk. Det er god kundeservice, og I kan i stedet bruge energien på at sikre, at alt når frem i tide og til rette modtager.

Automatisk Proof Of Delivery

Når chaufføren udfører en levering, får I automatisk gemt GPS positionen, info og tidspunkt. Kontoret kan se den registrerede POD med det samme, så leveringsdokumentation er klar, og I kan udskrive fakturaen lige efter. Det er også muligt at udvide dokumentation med elektronisk kundesignatur.

Få det bedste fra Synchronicer og Volvo Dynafleet

Vi samarbejder med Volvo Dynafleet, så du kan opnå et komplet flådestyringsløsning, der kombinerer Volvo Dynafleets løsninger til f.eks. køre/hviletid og overblik over brændstofbesparelse i samspil med Synchronicer Flådestyring.

Kontakt os for mere information

Fordele ved Synchronicer Flådestyring

Færre telefonopkald mellem chauffører, kunder og kontor

Fuldt overblik over flåden med online tracking af køretøjerne

Ingen binding eller montering – let etablering, da appen skal blot downloades til de anvendte smartphone/tablets.

Chaufførernes app virker offline, så chaufføren kan arbejde videre, selvom netværkssignalet forsvinder

Komplet ETA beregning (Estimated Time of Arrival)

Geokodning med GIS sikrer, at chaufføren navigeres til den præcise destination

Automatisk gemt dokumentation for alle handlinger (detaljeret info om forløb, billeder og kontrol steps), der er samlet i ét system

Autoadvisering pr. sms til kunden, der giver hurtigere turnaround tider og bedre kundeservice

Elektronisk registrering af levering og mulighed for OTD og POD

Ruteoptimering, der giver minimeret spildtid og brændstofforbrug

Se, hvordan Synchronicer Flådestyring virker i en animation

To display third-party videos, we need your consent.

For more information, please see our privacy policy.

 

Du er måske også interesseret i...

 

Tracking

Få styr på køretøjernes og chaufførernes placering med dokumentation og præcis fakturering til kunden

Rutekørsel

Spar kilometer og tid på ruterne, og få automatisk beregnet den mest effektive kørselsplan


Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system