Synchronicer Rutekørsel

Effektiv rutekørsel med automatisk kørselsplanlægning og ruteoptimering


Gør processen hurtig og effektiv med ruteoptimering

Optimér rutekørslerne, som I kører ofte med de samme rutiner. Synchronicer kan effektivisere og beregne de mest optimale kørselsruter – ved at medregne vigtige faktorer som nærmeste medarbejder, tidsinterval for ankomst og arbejdstid til rådighed.

Drop papirarbejdet og spar tid

Lad i stedet medarbejderne afvikle kørslen med appen, som automatisk dokumenterer, om ruten er kørt, og om opgaverne er løst. Appen registrerer alle positioner, tidsforbrug og oplysninger, som straks bliver opdateret og tilgængeligt via opgavestyringen på kontoret.

Hurtig og brugervenlig app

Appen er udviklet med fokus på, at det skal være hurtigt og nemt for medarbejderen. Derfor følger medarbejderen blot appens anvisninger og får sin arbejdsrute vist overskueligt på sin tablet/smartphone.

Få vist ruternes proces direkte fra appen

Få overblik over arbejdsprocessen på ruterne – også når du som leder selv er på farten. Både på kontoret og på farten kan du filtrere, hvilke medarbejdere eller områder der skal vises på kortet – og hvor detaljeret du vil se arbejdsgangen.

Kom videre med ét klik

Medarbejderen kan hurtigt indikere, at vejen er blokeret med et enkelt klik på stedet, og han er videre på ruten. Kontoret kan altid følge ruten i realtid på både oversigtskort og på listeform, hvor rutekørslerne kan følges helt ned til den mindste detalje.

Spar ressourcer med ruteoptimering

Lad Synchronicer automatisk beregne de mest effektive kørselsruter ud fra jeres tilgængelige ressourcer og positioner på det givne tidspunkt. Det giver ofte 3-10 procents besparelser på både tids- og brændstofforbrug.


Fordele ved Synchronicer Rutekørsel

En rute kan afbrydes for at blive startet igen senere eller dagen efter. Eller den kan overdrages til en anden medarbejder.

Flere medarbejdere kan arbejde på samme rute, hvor de løbende kan følge med i, hvor langt de andre er nået på ruten.

Med tilvalg af GPS tracking er det muligt at se, hvornår materiellet har været anvendt.

Få algoritmen til at krydsberegne de mest optimale rutedisponeringer i forhold til de medarbejdere, arbejdstimer og køretøjer, I har til rådighed.

Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?