eArkiv – opdateret overalt

Erstat intranettet og flagrende arbejdspapirer med eArkiv, der sørger for offline tilgængelighed på både iOS, Android og PC. eArkiv giver virksomheden adgang til vigtig information og lovpligtige dokumenter digitalt og altid i opdateret form på tablet eller smartphone. Medarbejdere kan således altid finde og læse nødvendig information med det samme – også når deres tablet eller smartphone er offline. 

 

Find hurtigt vigtige dokumenter frem

Hav altid de vigtige dokumenter med dig på din tablet, iPad, iPhone eller Android smartphone. Så slipper både du og dine medarbejdere for flagrende papirer i køretøjer og på kontoret – samtidig med at papirerne lynhurtigt findes frem.

Styr de vigtige dokumenter centralt

Vær sikker på, at medarbejderne altid har de korrekte dokumenter tilgængelige på deres enheder med central styring fra kontoret. Du kan både organisere filer i arkiver og undermapper samt hurtigt opdatere og oprette nye filer.

Opdatér dokumenter alle steder med ét klik

Når I opretter eller opdaterer dokumenter fra kontoret, bliver eArkiv automatisk synkroniseret på alle medarbejdernes tablets/smartphones. Dermed sikrer I, at medarbejderne altid har opdaterede dokumenter ved hånden.

Blev det vigtige dokument åbnet?

Aktivér ‘krævet login’, så får du overblik over, om medarbejderne har læst de vigtige dokumenter. Du kan dermed altid holde styr på, om en medarbejder f.eks. har læst en ny udgave af procedurereglerne.

Offline adgang til dokumenterne

Når eArkiv har hentet dokumenterne ned på en tablet eller smartphone, gemmes de på selve enheden, så medarbejderen altid kan tilgå dem offline. Det betyder samtidigt, at dokumenterne åbnes lynhurtigt, så medarbejderen ikke spilder tid på at vente.

Godkendt af Færdselspolitiet og Arbejdstilsynet

eArkiv er godkendt til at opbevare registreringsattester, sikkerhedsblade og arbejdspladsbrugsanvisninger af Færdselspolitiet og Arbejdstilsynet.

Kontakt os for mere information

Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system