Synchronicer Tip kommunen


Lad borgerne give en hånd med

Giv borgerne mulighed for at bruge en app til at gøre jer opmærksom på skader i området som f.eks. graffiti, slaghuller eller skader på skilte. Løsningen gør processen nemmere og overskuelig for både borgerne og kommunen.

 

Giv borgerne en brugervenlig app

Borgeren indberetter en skade ved at aktivere appen, tage et billede og vælge skadens type og præcise position. Nemt og hurtigt. Borgeren kan også tilføje en besked eller kontaktinformation, før tippet sendes direkte til kommunen.

Håndtér opgaverne nemt og overskueligt

Tippene gemmes i en pulje, som administrationen nemt og overskueligt kan overføre til de relevante arbejdsteams. Den udførende medarbejder modtager de fordelte opgaver på smartphone/tablet med alle de relevante oplysninger, billeder og skadens position.

God service giver færre telefonopkald

Borgerne kan også sende tip på kommunens website og se et oversigtskort med alle de indberettede tips i området. På den måde kan borgeren se, om en skade allerede rapporteret. I bestemmer selv, om oversigtskortet også skal vise status på de forskellige tip.

Få effektiv afrapportering og dokumentation

Når opgaven er løst, kan medarbejderen hurtigt melde opgaven afsluttet i appen og medsende dokumentation af udbedringen og evt. en beskrivelse af løsningen. Det hele gemmes samlet i systemet, og administrationen kan let styre hele processen.


Fordele ved Tip kommunen

Alle data, som billeder og kommunikation mellem kontor og medarbejder, bliver gemt med datostempling og position i systemet.

Kontoret har adgang til et detaljeret oversigtskort med alle opgaver, tildelingsdetaljer og status på arbejdet.

Når tippet er godkendt af jer, oprettes en opgave, som indgår i opgavepuljen. I har derfor styr på opgavepuljen hele tiden.

Hvis borgerne vælger at tilføje kontaktoplysninger med tippet, kan de løbende få statusopdateringer helt automatisk.

Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?