Opgavestyring og sagsstyring på app og desktop til servicevirksomheder

Digitalisér alle arbejdsprocesserne og styr opgaver fra forskellige opgavesteder fra både desktop og app. Appen Job+ kan bruges af både interne og eksterne medarbejdere på farten. Synchronicer opgavestyring bliver dagligt brugt af servicevirksomheder til at styre og dokumentere mange forskelligartede serviceopgaver, så opgavernes proces nemt kan koordineres internt og endda automatisk give kunden besked om fx opgavens fuldførelse, dokumentation og status via en kundeportal. 


To display third-party videos, we need your consent.

For more information, please see our privacy policy.

Styr alle arbejdsprocesser effektivt og papirløst

Se casevideoen, der viser, hvordan servicevirksomheden Novasol bruger Synchronicer til at holde styr på tusindvis af sommerhuse og koordinering af de mange kørende servicemedarbejdere.

 


Løsninger designet til jeres behov

Synchronicer leverer løsninger til mange forskellige typer servicevirksomheder, der kombinerer alt fra ruteoptimering til sagsstyring. Løsningernes fleksibilitet betyder nemlig, at I nemt kan få tilpasset jeres løsning, så den passer til jeres hverdag. Se hvad Synchroncer allerede bruges til via modulerne herunder.

Synchronicer har mange til- og fravalgsmuligheder, derfor kunne vi skræddersy løsningerne fuldstændigt til vores virksomhed – uden at binde os til et standardsystem.

– ADM. DIREKTØR HENRIK PURLUND, KURÉRGRUPPEN

Systemet er nemt og intuitivt, og supporten er rigtig god. De gange hvor der er opstået fejl, er det løst meget hurtigt og typisk inden for få timer. Og det er utroligt tilfredsstillende for os, fordi vi på den måde ikke taber tempo i forhold til vores kunder og indtjening.

– SALGSANSVARLIG CLAUS HANSEN, SANDMASTER

Synchronicer har hjulpet os med at gøre dokumentation nemmere på gaden. Vi har ligeledes fået optimeret arbejdsgangene markant ved at kunne analysere opgavetyper og data. 

– Parkeringschef Stefan Frost, Frederiksberg Kommune

Synchronicer giver os et konstant overblik over, hvor meget der er blevet brugt på de enkelte opgaver – samtidig med at dokumentation er på plads med det samme.

– DRIFTSCHEF HENRIK CARLSEN, GLADSAXE KOMMUNE

Tracking

Få styr på køretøjernes og chaufførernes placering med dokumentation og præcis fakturering til kunden

Rutekørsel

Spar kilometer og tid på ruterne, og få automatisk beregnet den mest effektive kørselsplan

Vintertjeneste

Systematisér snerydning og saltning med et godt overblik – og nemmere arbejdskoordinering

Opgavestyring

Bevar overblikket over medarbejdernes opgaver, og få dokumentationen automatisk på plads

Det er brugervenligheden, der tæller

 

Find alting hurtigt

Du kender det måske. Du leder og leder – og det bliver kun ekstra frustrerende, når det skal gå hurtigt. Derfor sikrer Synchronicer, at selv den mindste detalje i en specifik opgave kan findes nemt i en hurtig søgning.

Offline tilgængelighed

Vi ved, hvor vigtigt det er, at medarbejderens arbejde ikke bliver begrænset af dækningsproblemer. Derfor kan medarbejdere altid arbejde videre i en Synchronicer app, selvom netværkssignalet forsvinder.