Smartphone- og tabletholdere til erhvervskøretøjer

Vi forhandler flere forskellige typer af brugervenlige holdere til smartphones- og tablets, som fastholder din enhed nemt og sikkert i bilen med en passende rækkevidde:

Passive tablet- og smartphoneholdere

Med en passiv holder kan du justere størrelsen, så den passer til forskellige tabletmodeller. Du får derfor den fordel, at du kan tilpasse holderen, når du skifter til en nyere tablet. Passive holdere kan leveres i tre forskellige størrelser, som afhænger af de ønskede minimum og maksimum mål, og du kan nemt koble en oplader til enheden, imens den sidder i holderen.

Aktive smartphone- og tabletholdere

En aktiv holder passer til lige præcis din tablet- eller smartphone model og har en indbygget lader, så enheden automatisk bliver forbundet til laderen, når du placerer den i holderen. Den aktive lader kan enten blive installeret permanent, så du undgår hængende kabler eller via tilkobling til bilens 12 V-udtag.

Montering af holdere til smartphones og tablets

Der er mange forskellige måder at montere holderne i bilen – og vi fører både materiale til nemt aftagelige og permanente monteringer med enten RAM sugekop, kugle, skrueskive- eller RAM bøjlemontering. Du kan vælge RAM kuglen med enten klistermontering eller skruemontering. På f.eks. små åbne græsklippere er det et must med enten bøjlemontering eller montering med skrueskive.

Få et uforpligtende tilbud på holdere til smartphones og tablets

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, der passer til din virksomheds behov.
(Minimumskøb: 10 holdere.)

Vil du høre mere om Synchronicer?