Eftersyn med lysanlæg i Synchronicer opgavestyring

Hav altid styr på lysvedligeholdelsen med Synchronicer opgavestyring. Du kan både tilgå opgavestyring fra en browser på din computer, og bruge den tilhørende udførelses-app som medarbejder under eftersynet.  


Få efterset gadelygterne systematisk

Opret de anlæg, der skal efterses og en tur for hver lysrute, der skal køres. Turene kan omhandle alt fra almindeligt eftersyn, hovedeftersyn til udbedring af fejl. Derefter kan I fordele turene på medarbejdere eller materiel fra kontoret.

Effektiv udførelse af arbejdet

Når appen startes i servicebilen, får medarbejderen vist den rute og de lysanlæg, der skal besøges på et kort. Herefter skal medarbejderen blot følge ruten og undervejs registrere start, stop og arbejdet ved hvert lysanlæg med appen – som selv registrerer ruten

Få det hele med. Hver gang.

Ved hvert lysanlæg leder appen medarbejderen igennem de nødvendige registreringer. Medarbejderen kan også tilføje billeder og beskeder – alt gemmes samlet. I kan også vælge, at visse registreringer automatisk skal oprette nye opgaver som f.eks. afhjælpningsopgaver

Søg nemt i opgaveforløb og dokumentation

Alle medarbejderens registreringer bliver sendt til kontoret og organiseret overskueligt i systemet. Derfor kan I altid nemt finde dokumentation frem – og til enhver tid følge de forskellige arbejdsprocesser.


Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?