Græsslåning med Synchronicer opgavestyring

Styr græsslåningen systematisk med Synchronicer opgavestyring på kontor & app, der fungerer offline og sikrer fuld dokumentation og mapping af arbejdet.


Synliggør forløbet

Hold nemt styr på alle aspekter af græsslåningen, så der aldrig er tvivl om opgavernes status, hvis f.eks. en borger spørger, om hans grøftekant er slået for nyligt.

Fordel opgaverne med ét klik

Opret en tur for hver græsslåningsrute, hvorefter I nemt og enkelt kan fordele dem ud til medarbejderne eller materiel fra kontoret. Når medarbejderen starter appen i klipperen, bliver ruten eller arealet, der skal slås, vist på et kort.

Effektiv udførelse af arbejdet

Appen registrerer selv ruten, positioner og opgavens afslutningstidspunkt. Medarbejderen skal blot følge ruten og undervejs registrere start og stop. De kan også skrive beskeder og sende billeder tilbage til kontoret med appen, hvis noget f.eks. forhindrer slåningen.

Automatisk gemt dokumentation

Alle registreringer, beskeder, billeder fra appen bliver straks gemt i systemet, og alle oplysninger kan altid søges frem på kontoret, samtidig med at dokumentationen automatisk er på plads.


Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?