Brøndsugning med Synchronicer opgavestyring

Opgavestyring med en app, der sikrer, at brøndene er tilset og fungerer


Få systematiseret brøndsugningen uden papirtyranni

Få registreret sugning og status på hver brønd med det samme, når slamsugeren kører fra brønd til brønd. Så får I alle registreringer automatisk dokumenteret, tidsstemplet og angivet med præcise positioner.

Hurtig registrering med et enkelt klik

Når brønden suges, registrerer medarbejderen brøndens tilstand med afkrydsning eller tekst i de felter, I ønsker som valgmuligheder; f.eks. tømt, blokeret, asfalt/beton, defekt og spuling. Appen registrerer automatisk position og tidspunkt for hvert tilsyn.

Fuldt overblik og dokumentation

Alle registreringer bliver gemt i et centralt system, hvor I både får overblikket på oversigtskort og lister fra computeren. Dokumentation bliver gemt med det samme, og I kommer hurtigt videre med faktureringen.

Tilgængelighed for begge parter

Både kommune og leverandør har adgang til alle de nødvendige oplysninger og dokumentation. Når de logger ind fra egen computer, får de hurtigt overblik over, hvilke brønde der er besøgt og brøndenes status.

Få automatisk oprettet opgaver, når kommunen har bolden

Har kommunen også appen JOB+, kan systemet automatisk oprette en opgave på baggrund af en registrering, f.eks. hvis en brønd skal tømmes for asfalt. Opgaven indgår i opgavepulje og planlægning sammen med de øvrige driftsopgaver, så det hele er samlet i ét system.

Aldrig forstyrret af signalproblemer

Medarbejderne kan altid arbejde videre i en Synchronicer app, selvom signalet forsvinder. Appen gemmer registreringer, billeder etc. og indsender automatisk alle informationerne, når der er forbindelse igen.


Fordele ved Synchronicer Brøndsugning

Nem downloading af f.eks. rådata til jeres GIS afdeling

Opret brøndopgaver til jeres egen kloakmester eller underleverandør via jeres hjemmeside.

Afløbsoperatøren følger blot ruten på kortet og registrere arbejdet med start og stop.

Alle registreringer, tidspunkter og positioner bliver gemt, så detaljeret dokumentation er samlet og tilgængeligt fra kontoret.

Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?