KONTAKT

Ryd sneen effektivt og dokumenteret

App til vintertjeneste

Bevar overblikket på kontoret og fra køretøjerne

Få overblik over alle områder og veje, der skal ryddes eller saltes. I koordinerer nemt arbejdet med hurtig registrering af arbejdsspor og forhindringer for arbejdet under rutekørslen.

Tildel ruter med få klik

Opret ruterne fra kontoret, og tildel dem nemt til medarbejdernes tablet i køretøjerne. Anvend opgavestyringens brugervenlige udkaldsrobot til at kalde medarbejdere automatisk ud til ruterne – nemt og effektivt.

Automatisk rutedisponering

I kan vælge at få krydsberegnet de mest optimale rutedisponeringer automatisk. Systemet beregner ruterne i forhold til de medarbejdere, arbejdstimer og køretøjer, I har til rådighed på tidspunktet.

Få automatisk dokumentation

Arbejdsspor, rydning og saltning bliver automatisk registreret, imens medarbejderne kører ruterne. Forhindringer for arbejdet kan let registreres i appen ved blot at trykke på en knap. Herefter noteres og registreres det både i appen og på kontoret.

Se rutekørsler i detaljer fra kontoret
Bliv guidet hen til opgavestart

Mist ikke overblikket i sneen

En tæller i appen viser løbende løste opgaver og restopgaver. Destinationen for næste opgave bliver vist på kortet og medarbejderen får besked, hvis der er uløste opgaver, når ruten afsluttes. Køretøjets position bliver automatisk gemt ved start og slut.

Brug ressourcerne effektivt

Flere medarbejdere kan dele en rute med “makkerspor”, der gør det let for medarbejderne at se, hvor kollegaen befinder sig og allerede har ryddet. Arbejdet koordineres derfor hurtigt og effektivt mellem medarbejderne – og kontoret sparer tid på koordinering.

Se-makkerspor-under-arbejdet

Få vist arbejdsprocessen direkte fra appen

Få overblik over medarbejdernes arbejdsproces – også når du som leder selv er på farten. Både på kontoret og på farten kan du filtrere, hvilke medarbejdere eller områder der skal vises på kortet – og hvor detaljeret du vil se arbejdsgangen.

Fordele ved Synchronicer Vintertjeneste

Synchronicer Vintertjeneste understøtter faktureringsgrundlaget i Vinterman.

Flere medarbejdere kan arbejde på samme rute, hvor de løbende kan følge med i, hvor langt de andre er nået på ruten.

Med tilvalg af GPS tracking er det muligt at se, hvornår materiellet har været anvendt.

Få algoritmen til at krydsberegne de mest optimale rutedisponeringer i forhold til de medarbejdere, arbejdstimer og køretøjer, I har til rådighed

En rute kan afbrydes for at blive startet igen senere eller dagen efter. Eller den kan overdrages til en anden medarbejder.

Fleksible løsninger

24/7 dansk support

Arbejd videre offline

Fokus på brugervenlighed

Nem ERP integration

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes i langt de fleste brancher. Kontakt os for mere information om, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.