Brugervenlig opgavestyring fra desktop og app

Synchronicer er en komplet løsning til online opgavestyring med en offlinefungerende app til kørende medarbejdere. Det er derfor løsningen til jer, som vil opnå et optimalt samarbejde med papirløs koordinering mellem kontorer og personale på farten. Opgavestyring fra Synchronicer er en fast del af hverdagen hos adskillige mellem til store virksomheder, der dagligt bruger it løsningen til at holde styr på medarbejdere og opgaver indenfor alt fra transport og service til afdelinger i den offentlige sektor. 

Opgavestyring med mere overblik, mindre besvær

Det er en kunst at koordinere medarbejdere, som altid er på farten. Hvordan får du overblik over, hvor de er, og hvad de arbejder på lige nu? Synchronicer Opgavestyring er vejen frem til at holde styr på alle medarbejdere, opgaver og prioriteringer.

Appen holder styr på arbejdsdagen i marken

Appen JOB+ er den appbaserede opgavestyring, der sammen med desktop opgavestyring fra kontoret, gør arbejdsprocesserne overskuelige for både kontor og mobile medarbejdere. De mobile medarbejdere anvender JOB+ til at håndtere opgaver og prioriteter via smartphone eller tablet.

Det er brugervenligheden, der tæller

 

Find alting hurtigt

Du kender det måske. Du leder og leder – og det bliver kun ekstra frustrerende, når det skal gå hurtigt. Derfor sikrer Synchronicer, at selv den mindste detalje i en specifik opgave kan findes nemt i en hurtig søgning.

Gem dine brugerpræferencer

Opgavestyringens navigation er designet med brugervenlighed i fokus. Du kan derfor arbejde ubesværet og overskueligt, da systemet både husker, hvor du er nået til, og hvilke elementer/kolonner du har valgt at få vist.

Hvem kan tage den opgave, der haster?

Undgå de tidskrævende opkald – få straks overblikket og status på både medarbejdere, opgaver og køretøjer. Følg alle arbejdsprocesser og positioner på kort og lister – og se historik på opgavernes forløb.

Sådan fungerer appen

Medarbejderen logger ind i Synchronicer appen Job+ og får vist den opgaveliste, der er fordelt fra kontorets opgavestyring. Opgaverne indeholder f.eks. beskrivelser, fotos, positioner og indikerer, om opgaverne skal løses i en specifik rækkefølge. Løs og dokumentér direkte i appen.

Fordel opgaverne med få klik

Opret og fordel nemt opgaverne fra computeren, som med ét klik sendes ud til medarbejdernes tablets. Alle medarbejdernes indtastede registreringer bliver automatisk synkroniseret, så I altid er opdaterede på opgavernes status og forløb.

Automatisk dokumentation

Alle forhold, positioner, billeder og andre relevante informationer, som medarbejderen registrerer i appen JOB+, bliver automatisk gemt, så I altid har detaljeret dokumentation samlet og tilgængeligt for hver eneste opgave.

Altid responstid under kontrol

Effektivisér håndteringen af de mange opgaver: I opsætter nemt regler og adviseringer, så opgaverne automatisk overføres direkte til de ansvarlige. Brug adviseringer til opfølgning på opgaver, eller angiv en deadline regel for bestemte opgavetyper.

Når præcision sparer tid

Medarbejderen kan få beregnet en ruteoptimeret rækkefølge af opgaverne i appen og blive navigeret til opgavens præcise placering. Geopositioner og pejling hjælper medarbejderen til at finde det præcise punkt, selvom punktet ikke har en præcis adresse.

Arbejd videre, selvom signalet forsvinder

Medarbejderen kan altid arbejde videre i JOB+, selvom netværkssignalet forsvinder. Hvis medarbejderen er offline, når opgaven færdiggøres, gemmer appen position og tidspunkt. Dokumentation og registreringer bliver uploadet automatisk, så snart appen er online igen.

Styr på gentagende opgaver

Opgavestyringen giver dig mulighed for nemt at styre og få overblik over cykliske opgaver og opgaver, der f.eks. skal gentages sæson efter sæson. Du har på den måde altid styr på alle årshjulets gentagende opgaver.

Design JOB+ appen til din virksomheds behov

Skal medarbejderen befinde sig 400 meter inden for destinationen for at kunne færdiggøre opgaven? Er der en fast procedure, som medarbejderen skal udfylde og dokumentere? JOB+ bliver designet efter jeres behov, så alt passer til netop jeres hverdag og procedurer.

Fordeling fra kontoret eller pluk selv?

Vælg enten at have en ansvarlig til at administrere og tildele opgaverne fra kontoret, eller få mere fleksibilitet ved at lade de mobile medarbejdere plukke opgaver fra puljen. Du kan også lade en teamkoordinator håndtere koordineringen direkte fra marken.

Kommunikation, status og forløb samlet ét sted

Få samlet alle opgavernes oplysninger, billeder, dokumentation og mailkorrespondancer samme sted, så I hurtigt får overblikket over forløbet og alle procesdetaljer. I kan desuden se aktivitetshistorik på hver enkel opgave, så der aldrig er tvivl om forløbet eller de ansvarlige medarbejdere.


Undgå dobbeltarbejde

Giv medarbejderen mulighed for at søge efter en specifik opgave eller en placering direkte fra appen. Så de hurtigt finder ud af, om et emne allerede er blevet oprettet, inden medarbejderen går i gang med at oprette en ny observation eller opgave.

Den klarer jeg lige på vejen

Effektivisér arbejdet ved at lade medarbejderen filtrere på f.eks. akutte eller nye opgaver. Hvis en opgave afsluttes før tid, kan medarbejderen lynhurtigt tjekke, om der ligger en opgave i nærheden – hvis han alligevel har materialer tilbage på vognen.

Fordele ved Synchronicer opgavestyring

Appen til opgavestyring fungerer offline, så medarbejderen altid kan arbejde videre i appen, selvom netværkssignalet forsvinder.

Alle medarbejderens indtastninger og registreringer som f.eks. positioner og billeder uploades til kontoret og gemmes i systemet.

Lad medarbejderen selv hente nye opgaver fra puljen af opgaver, der endnu ikke er fordelt. Det sikrer, at tiden udnyttes effektivt.

Alle vigtige forhold bliver registreret undervejs i appen, i takt med at medarbejderen udfører opgaven.

Flere forskellige opgavetyper kan håndteres i JOB+, det betyder, at hvis I f.eks. både løser tilsynsopgaver og kørselsopgaver, kan medarbejderen løse dem i samme app.

Alle medarbejderens registreringer og positioner bliver gemt, så detaljeret dokumentation er samlet og tilgængeligt fra kontoret.

Undgå irritationsmomenter under arbejdet

Synchronicer Skrivebord fjerner distraktionerne og sikrer et brugervenligt overblik over de vigtigste apps, der skal tilgås hurtigt under arbejdet. Det fastlåses, så medarbejderen ikke oplever irritationsmomenter med bevægende apps eller skiftende skærme.

Læs mere og download på Google Play

Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?