Synchronicer Risikotræer

To display third-party videos, we need your consent.

For more information, please see our privacy policy.

Få en systematisk og kontrolleret tilsynsproces

Få sikret, at alle relevante forhold for tilsynet bliver systematisk gennemgået i en brugervenlig app – direkte på medarbejderens smartphone/tablet. Alle registreringer bliver gemt og dokumenteret automatisk.

Få det hele med hver gang

Appen hjælper tilsynsførende med at indsamle viden om træets placering, art og alder samt vurdere stabilitet ud fra svampe, skader, struktur osv. Indsatsen kan prioriteres ud fra trafik- eller besøgstal, og træets værdi både æstetisk, historisk og økonomisk bliver overvejet.

Få automatiseret processen

I får gemt og tilsendt alle registreringer som input, positioner, tekster, tidspunkt, billeder. Hertil kan I automatisere opfølgning og opsætte alarmer, når tilsynsførende f.eks. registrerer handlinger som hyppigere tilsyn, beskæring eller fældning.

Organisér nemt alle tilsyn med et suverænt overblik

Opret en liste over træer, der skal være under tilsyn, og få dem både vist på en liste og på kort med position, billeder og ID. I styrer nemt indsatsen og bliver automatisk varslet om næste tilsyn og opfølgning. Det gør planlægningen lettere og reglerne nemmere at overholde.

Undgå tvivl om træets placering

Geokodning af træernes positioner sikrer, at den tilsynsførende bliver navigeret hen til træets præcise placering. Derudover kan den tilsynsførende også nemt holde styr på de færdiggjorte tilsyn og de udestående tilsyn ved hjælp af kortoversigten i appen.

Styr på dokumentation og træets udvikling

Alle registreringerne fra de tilsynsførende bliver automatisk gemt, så I altid har fuld dokumentation og historik på hver enkelt træ. Det betyder også, at I nemt kan få overblik, følge og analysere træernes udvikling fra kontoret.

Udviklet i samarbejde med eksperter

Bøgerne Risikotræer og Praktisk vurdering af risikotræer af Iben M. Thomsen og Simon Skov fra Københavns Universitet danner basis for appen, som er udviklet i samarbejde med have- og parkingeniør Hans Tapper.


Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?