Synchronicer Parkering

Det brugervenlige værktøj for cityassistenter og parkeringsvagter

Mere overblik – mindre tidsforbrug

Gør alle aspekterne af parkeringsarbejdet overskuelige og effektive for både p-vagter/cityassistenter, borgere og kontoradministration ved at digitalisere opgaverne med fuldt overblik over processen og dokumentation fra start til slut.

Alt fra kontrol, sikkerhed og daglig mobilitet

Få et brugervenligt værktøj til at skabe en effektiv proces og minimere de administrative ressourcer, når jeres medarbejdere håndterer parkeringsopgaver – og de øvrige opgaver der opstår undervejs.

Parkeringskontrol og mere til

Ofte varetager de parkeringsansvarlige mange andre opgaver udover parkeringskontrol – som advarsler, borgerhenvendelser og besigtigelsesopgaver fra Teknik og Miljø. I får nemmere ved at synliggøre, identificere og dokumentere både parkeringsarbejdet og øvrige opgaver fra både kontor og fortov.

Styr på tendenser og arbejdsomfang

Fra kontoret får I det fulde overblik over, hvordan arbejdsbelastningen er fordelt. I kan ligeles identificere opgavernes karakter og analysere data og tendenser med grafer, lister til Excel og heatmaps.

Nemmere koordinering på tværs

Med præcise registreringer og positioner får alle parter et bedre overblik. Det betyder også, at medarbejdere kan oprette nye opgaver fra appen og automatisk få tilsendt en besked, når de er i nærheden af en vigtig opgave. Hertil har I mulighed for automatisk at få videresendt de forskellige opgavetyper til de ansvarlige.

Fordele ved Synchronicer Parkering

Få overblik over tendenser og steder med høj belastning i heatmapvisning og eksporter nemt data til fx Excel.

Medarbejdere kan nemt håndtere og dokumentere opgaverne i en app

Få overblik og arbejd nemt med alle opgaver fra kontoret

Alle registreringer, tidspunkter og positioner bliver gemt, så detaljeret dokumentation er samlet og tilgængeligt fra kontoret.

Fleksible løsninger

Arbejd videre offline

Nem ERP integration

Lokal dansk support

Fokus på brugervenlighed

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes til at håndtere mange forskellige typer opgaver og medarbejdere. It løsningen giver i dag resultater på bundlinjen for virksomheder med alt fra 30 til flere tusinde medarbejdere. Kontakt os for en uforpligtende vurdering af, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

Har du brug for support til Synchronicer? Få support her.

Vil du høre mere om Synchronicer?