Klar til vinteren med flyvende features

Sæt dig godt til rette med en kop te eller kaffe. Det er nemlig tid til at kigge nærmere på de nyeste features og genveje i Synchronicer.

Denne gang hiver vi fire skarpe features frem til en nemmere hverdag:

Prik automatisk til forbipasserende medarbejdere

Nu kan du bede appen om at prikke medarbejdere pænt på skulderen, når de går forbi en opgave i nærheden.

Det er yderst praktisk i hverdagen. For når medarbejderne alligevel er på tur, giver appen lige et lille hint om, at der er en puljeopgave i nærheden.

Angiv selv på hver enkel opgave, hvor tæt på opgaven medarbejderen skal være for at få et venligt prik med en notifikation.

Se, hvordan det virker i videoen:

Har du spørgsmål, så prik løs!

JA TAK


Se, hvordan du får overblik med automatisk tidsregistrering

Hvorfor ikke få tiden registreret direkte under arbejdsgangen i Job+? Fordelene er til at få øje på – automatisk tidsregistrering og komplet tidsoverblik direkte i arbejdsgangen sparer nemlig både medarbejdere og lederen for tid og fejl.

Udover at tiden bliver automatisk registreret under arbejdet, udsættelse eller færdiggørelse af en opgave, får medarbejderen også automatisk et overblik over, hvordan tiden er fordelt på de forskellige opgaver.

Det er valgfrit, om I ønsker tiden registreret automatisk, og om medarbejderen får et tidsoverblik, når arbejdet færdiggøres i Job+ appen.

Vil du have mere information?

JA TAK


Sammenlign på årsbasis og eksportér til GIS

Har du brug for at sammenligne arbejdsindsatsen i et område i forhold til sidste år? Eller vil du eksportere opgavedata til GIS kort, når I fx skal udarbejde nye plejeplaner?

I opgavestyringen kan du nemt sammenligne data og eksportere data til fx jeres eget website. Du vælger blot den tidsperiode, som du vil se nærmere på.

Når du udtrækker en rapportkortvisning over opgaverne, får du et visuelt overblik over udviklingen i forhold til fx sidste år.  Det vil sige, at hvis du fx følger udviklingen af invasive arter, vil du kunne slå årstallene til og fra på kortet og dermed se forskellene i områderne.

Det giver et suverænt overblik, når du fx vil se nærmere på, hvilke områder, der er mest belastet i forhold til sidste år. Eller om I har færre forekomster af en bestemt opgavetype i den nye periode efter en række tiltag.

Når du udtrækker rapporter over opgaver på årsbasis, vil du også kunne sammenligne årene og hvilke områder, der har været særligt fokus på.

Vil du vide mere?

JA TAK


Slå opgaver til og fra

Har du eller dine kollegaer til tider svært ved at skelne imellem egne opgaver og puljeopgaver på kortet? Slå nemt forvirringen fra ved at bruge knapperne til at skjule egne opgaver på kortet i appen. Så bliver det let at få overblikket over de puljeopgaver, der venter i dit område. Du kan ligeledes nemt og hurtigt at slå visningen af egne opgaver til igen.

Se, hvordan det fungerer:

Vil du høre nærmere?

JA TAK


Bruger du Synchronicer optimalt? Skriv til os, så laver vi en vurdering på, om du kan arbejde smartere på kortere tid.

Se flere nyheder