KONTAKT

Effektiv planlægning af kørselsopgaver

Gør processen hurtig og effektiv

Optimér rutekørslerne, som I kører ofte med de samme rutiner. Synchronicer kan effektivisere og beregne de mest optimale kørselsruter – ved at medregne vigtige faktorer som nærmeste chauffør, tidsinterval for ankomst og arbejdstid til rådighed.

Drop papirarbejdet og spar tid

Lad i stedet chaufførerne afvikle kørslen med appen, som automatisk dokumenterer, om ruten er kørt, og om opgaverne er løst. Appen registrerer alle positioner, tidsforbrug og oplysninger, som straks bliver opdateret og tilgængeligt via opgavestyringen på kontoret.

Se rutekørsler i detaljer fra kontoret
Medarbejder kører ruten med tablet eller smartphone

Hurtig og brugervenlig app

Appen er udviklet med fokus på, at det skal være hurtigt og nemt for chaufføren. Derfor følger chaufføren blot appens anvisninger og får sin arbejdsrute vist simpelt og overskueligt på sin tablet/smartphone.

Få vist ruternes proces direkte fra appen

Få overblik over arbejdsprocessen på ruterne – også når du som leder selv er på farten. Både på kontoret og på farten kan du filtrere, hvilke chauffører eller områder der skal vises på kortet – og hvor detaljeret du vil se arbejdsgangen.

Klik-blot-på-blokeret

Kom videre med ét klik

Chaufføren kan hurtigt indikere, at vejen er blokeret med et enkelt klik på stedet, og han er videre på ruten. Kontoret kan altid følge ruten i realtid på både oversigtskort og på listeform, hvor rutekørslerne kan følges helt ned til den mindste detalje.

Spar ressourcer med ruteoptimering

Lad Synchronicer automatisk beregne de mest effektive kørselsruter ud fra jeres tilgængelige ressourcer og positioner på det givne tidspunkt. Det giver ofte 3-10 procents besparelser på både tids- og brændstofforbrug.

Spar benzin og penge

Fordele ved Synchronicer Rutekørsel

En rute kan afbrydes for at blive startet igen senere eller dagen efter. Eller den kan overdrages til en anden chauffør.

Flere chaufførere kan arbejde på samme rute, hvor de løbende kan følge med i, hvor langt de andre er nået på ruten.

Med tilvalg af GPS tracking er det muligt at se, hvornår materiellet og køretøjer har været anvendt.

Få algoritmen til at krydsberegne de mest optimale rutedisponeringer i forhold til de chauffører, arbejdstimer og køretøjer, I har til rådighed.

Fleksible løsninger

24/7 dansk support

Arbejd videre offline

Fokus på brugervenlighed

Nem ERP integration

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes i langt de fleste brancher. Kontakt os for mere information om, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

[honeypot your-company]