KONTAKT

Slip for besværet med fysiske værkstedssedler

Skademelding_linkedin_enkel

Få chaufføren hurtigt videre

Få chaufførerne hurtigt videre med det, de er bedst til – at køre. De registrerer skader på f.eks. trækker direkte fra en smartphone app. I får dermed automatisk dokumenteret skader på kontoret uden at spilde tid på papirarbejdet.

Skademelding med få klik

Chaufføren vælger skadetype fra en liste i appen og kan tilføje billeder og tekst. Vognmand eller værksted modtager straks skademeldingen på mail med detaljer og evt. billeder. I definerer selv de forskellige valgmuligheder, som jeres chauffører skal kunne vælge.

App til skademelding

Få det hele gemt automatisk

Alle data – fotos, beskrivelser og kommunikation mellem kontor og chauffører bliver gemt automatisk med datostempling og position i systemet.

Kom nemt og hurtigt i gang

Digital skademelding er både nemt og billigt, og kræver ikke igangsættelse af et stort it-projekt. I skal blot være i besiddelse af Android smartphones og en computer på kontoret. I kommer derfor hurtigt og smertefrit i gang.

Download skademelding på Google Play
Skademeldingsprocedure

Selvstændigt eller integreret?

Få skademelding som selvstændigt modul, eller integrér løsningen med Synchronicer opgavestyring. Hvis I vælger at integrere skademelding i opgavestyringen, får I sendt alle data ind i Synchronicers kontorstyring, som I kan tilgå via en browser ved viderebehandling.

Få effektiv skadekontrol

Vælger I at bruge Synchronicer opgavestyring, kan digital skademelding indgå som en fast procedure, som chaufføren skal gennemgå, inden de andre opgaver påbegyndes. Så har I styr på, hvem der har forvoldt skaden, hvornår og i hvilket omfang.

Fleksible løsninger

24/7 dansk support

Arbejd videre offline

Fokus på brugervenlighed

Nem ERP integration

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes i langt de fleste brancher. Kontakt os for mere information om, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.