Spar tid med færre klik i hverdagen

Opdag nye features, der får dig hurtigt videre og sparer dig og dine kollegaer tid med færre klik i hverdagen.

Søg opgaver frem på et specifikt kortområde

Undgå spildtid – søg hurtigt de opgaver, der ligger i et bestemt område af kortet frem. Du vælger blot det kortområde, du vil have vist og klikker på søg-ikonet. Så henter Synchronicer udelukkende opgaverne for den del af kortet, som du har valgt.


Markér og vælg hurtigt opgaver direkte fra kortet

Slip for at klikke på opgaver enkeltvis, som du fx vil flytte til en tur. Du kan nøjes med at holde ‘Shift’ nede, imens du laver en markering over opgavernes positionsikoner på kortet, så bliver de automatisk valgt på listen over opgaver. Herefter klikker du bare én gang for at flytte alle de valgte opgaver.


Opret hurtigt en observation i ny Job+ app

I den nye Job+ til Android og iOS er observationsmelding en integreret del af appen, så medarbejdere nemt og fleksibelt kan indrapportere opgaver til puljen. Medarbejdere kan også oprette en observationsmelding uden at være tildelt en aktiv tur i appen.


Flyt opgave til pulje eller anden tur direkte i appen

I den nye Job+ kan du give medarbejderne mulighed for at flytte en opgave til puljen eller en anden tur. Du kan også indstille funktionen, så medarbejdere kan flytte opgaver til puljen, uden at de kan vælge opgaver fra puljen.


Vis kun det nødvendige til samarbejdspartnere, kunder og bestillere

Gør det overskueligt for kunder, samarbejdspartnere og bestillere at få indblik i de relevante informationer ved at styre, hvilke elementer de får præsenteret i kundeportalen eller bestillermodulet. Fx kan du vælge, at kunderne udelukkende får præsenteret rapporten, når de åbner en opgave. Så undgår du, at kunden skal forholde sig til fx disponeringsdetaljer.

Du kan også styre, hvilke kolonner kunden/bestilleren/samarbejdspartneren skal kunne arbejde med og give dem mulighed for ekstra søgeparametre i søgefeltet. Med søgeparametre som ’til og fra dato’ eller fritekst kan de fx søge frem, hvad der bliver lavet i løbet af de næste 14 dage.

Du har også mulighed for at tilbyde kundelogin til flere personer hos samme kunde i kundeportalen.

Spar medarbejderne for unødige klik på farten

Er det ofte de samme grupper, steder eller operationer, som medarbejderen registrerer på en bestemt opgavetype? Så har du nu mulighed for selv at konfigurere, hvilke grupper, steder eller operationer, som dropdown menuen skal stå på som udgangspunkt i appen.

På den måde kan du sørge for, at medarbejderne ikke skal bruge unødig tid på at finde frem til den gruppe, som de anvender 9 ud af 10 gange. De har selvfølgelig stadig mulighed for at vælge en af de øvrige valgmuligheder i dropdown-menuen.


Vil du have mere information om, hvordan du sparer tid med Synchronicer opgavestyring og apps? Så kontakt os.

Se flere nyheder