Soft Design leverer den mobile app til GeoEnviron Rotter

Geokon A/S og Soft Design har netop indgået et samarbejde om en digital rotteløsning til kommuner. Det betyder i praksis, at Soft Design bliver underleverandør af den mobile app til Geokons rottebekæmpelsesløsning; GeoEnviron Rotter.

Geokon A/S er et dansk firma, der tilbyder IT løsninger inden for teknik og miljøområdet til både den offentlige og private sektor. På nuværende tidspunkt leverer Geokon A/S løsninger til op imod 70% af de danske kommuner, staten og forsyningsvirksomheder.

”Vi glæder os over det nye samarbejde med Geokon, der betyder, at vi kan forene de vigtigste fordele fra vores app og webplatformen GeoEnviron Rotter – samt Geokons ekspertise og kendskab på området. Med den nye løsning, vil både eksisterende og nye kunder få en fyldestgørende og brugervenlig rotteløsning på både web og app, der opfylder behovene på kontoret og i marken bedst muligt”, fortæller Soft Designs salgschef, Sune Andersen.

”Samarbejdet bliver vores debut i forhold til at levere Synchronicer appen Job+ som en white label løsning. Et koncept vi længe har haft i overvejelserne, da Synchronicer Job+ appen er en robust og offline-fungerende app, der har potentiale til at understøtte mange af de webbaserede sagsstyrings- og opgavestyringsløsninger, der eksisterer i den offentlige – såvel som den private sektor”, slutter Sune Andersen.

Vil du høre nærmere om samarbejdet eller løsningen, er du velkommen til at kontakte os