Kender du de fire nyeste funktioner i Synchronicer Opgavestyring?

 

1. Se forløbshistorik for en opgave
Nu har du mulighed for at få en funktion, der viser hele forløbshistorikken for en række forbundne opgaver eller aktiviteter. Det vil sige, at du vil kunne finde alle de tidligere forløb, der er oprettet på basis af en konkret opgave.

Hvor finder jeg den?
Klik først på en fane – f.eks. ”Afsluttede”, herefter vælger du fanen ”Mail” i nederste sektion.

 

For at læse den pågældende mail, klikker du blot herpå (se nedenfor).

3. Søgefelt: Find svaret hurtigt – blot ved at søge på et relevant ord
Hvad var det nu for en opgave, Per afsluttede i går? Nu kan du lynhurtigt søge på et ord med relevante søgekriterier og finde de opgaver/aktiviteter, der indeholder ordet. Du kan søge efter elementer i samtlige aktiviteter og opgaver.

Bemærk
Søgefunktionen i menuen er gratis og aktiv for alle. Vil du have en fane med søgefunktion, der altid er synlig i opgavestyringen, så kontakt os for at tilkøbe funktionen.

Hvor finder jeg den?
Find søgefunktionen i menuen ved at klikke på ”Opgavestyring” i menuen, vælg derefter ”Søg efter opgaver”.

Vælger du at tilkøbe en søgefane i opgavestyringen, vil den altid være synlig som den sidste fane i opgavestyringen:

De detaljerede søgemuligheder giver dig et hav af søgekriterier at vælge imellem, men du kan også vælge at lave en simpel ”google” søgning, som søger alle steder. Se eksempler på de mange søgemuligheder herunder:

4. Få mulighed for at se historik på opgaver og aktiviteter
Se alle historikdetaljer på, hvad der eksempelvis blev rettet på en opgave/aktivitet, hvornår rettelsen blev foretaget, og hvem der sidst rettede hvilke felter.

Hvor finder jeg den?
Historik-funktionen placeres under fanen ”Afsluttede”, hvor du nederst vil kunne finde ”Historik” ved siden af ”E-mail” knappen.

Herefter kan du klikke på en specifik opgave for at se en liste over historikken. Klikker du herefter på ”+”, får du alle konkrete detaljer om den specifikke rettelse/aktivitet:

Bemærk
Denne funktion er ikke automatisk tilgængelig hos alle synchronicerbrugere – kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til de nye funktioner? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 66 02 00 eller via mail: info@104.248.43.102.

Se flere nyheder