Julefeatures

Juletiden er over os, og det er dermed blevet tid til at løfte sløret for fire nye julefeatures:

Tegn polygon på kort i opgaven

Vil du fremhæve et bestemt areal på opgavestyringskortet til mere præcis opgaveløsning? Så kan du nu bruge vores nye værktøj i opgavestyringen til at tegne polygoner og linjer, når du vil præcisere, hvor opgaven skal udføres. Du vælger blot værktøjet og klikker på det område, som du ønsker at markere. Du kan tegne så simpelt eller detaljeret, som du ønsker og nemt rette til efterfølgende. Når du har færdiggjort markeringen, regner Synchronicer automatisk arealet ud, som du kan se ved at klikke på polygon


Se heatmap over enhedspositioner

Få hurtigt øje på nye tendenser eller ubehandlede områder i opgavestyringen – du kan nu få vist enhedernes positioner ved at vælge heatmap som kortlag. Du kan med fordel bruge heatmapvisning til at få overblik over f.eks. vejtilsyn eller belastede områder over en given periode.


Se detaljer om ferie/omsorgsdage/afspadsering

Nu kan medarbejdere tilgå et mere detajleret overblik over ferie og afspadsering direkte i appen, i stedet for at skulle i kontakt med nærmeste leder for uddybning. Ved at klikke på en af kategorierne i oversigten – f.eks. ‘Omsorgsdage’, kan medarbejderen se en udspecificering af historikken og dato på ændrede totaler.


Spring imellem sider i appen

I den nye udgave af Job+ kan der nu åbnes op for at kunne springe imellem arbejdsgangens sider. Du kan stadig følge arbejdsgangen i den almindelige rækkefølge ved at klikke frem og tilbage på pilene. Men når du trykker på overskriften imellem pilene, får du åbnet en liste, der viser alle siderne i arbejdsgangen. På listen klikker du herefter blot på den side, du ønsker at springe til i arbejdsgangen.


Vil du have mere information om de smarte nye julefeatures? Så kontakt os.

Se flere nyheder