Efterårets produktnyheder

Opdag nye finter og features i Synchronicer, der gør hverdagen flyvende for dig og dine kollegaer.

 

Få overblik over opgavens forløb direkte i appen

En funktion der er særlig nyttig for dig og kollegaer, der ofte arbejder med opfølgninger. Når du åbner en opfølgningsopgave i appen, kan du nu se opgavens forudgående forløb. Du får dermed et hurtigt overblik over, hvilke forhold der gjorde sig gældende sidste gang, du (eller en kollega) behandlede opgaven. I kan bruge funktionen i alle arbejdsgange, hvor der er behov for at se opgavens forudgående forløb, inden medarbejderen påbegynder opfølgningen. Se et eksempel herunder, hvor funktionen bliver brugt til kommunal bekæmpelse af invasive arter.


Flyt opgave til anden tur i Job+

Job+ appen er nu udstyret med en feature, der giver dig mulighed for at lade medarbejdere flytte en opgave til en anden tur. Du kan indstille funktionen, så medarbejderen f.eks. kan flytte en opgave til puljen – uden at kunne vælge opgaver fra puljen.


Få styr på sagsforløb i RotteGIS

Med det nye forløbsoverblik i RotteGIS, kan du fra kontoret hurtigt få overblik over vigtige informationer og dokumentation for hvert besøg under bekæmpelsen. Når en borger henvender sig, kan du derfor hurtigt finde frem til f.eks. giftforbrug på en sag, eller informationer om hjemtagne fælder.


Se team i tidsregistrering

Hvem var jeg ude og løse opgaven med? Nu kan du både i appen og fra kontoret se i tidsregistrering, hvem du løste opgaven med.


Vælg område ud fra koordinat

Arbejder dit team med opdelte områder, bliver det nemmere at håndtere opgaver i de forskellige planområder med denne smarte feature. Hvad enten det er en intern opgave oprettet af egne medarbejdere, eller når en borger f.eks. opretter et tip og angiver placeringen, bliver opgaven nemlig automatisk oprettet i det planområde, som opgaven eller tippets placering tilhører. Derudover kan opgaven automatisk blive sendt til den ansvarlige for det specifikke område.

Du har nemt overblik over de opgaver, der er inddelt i de forskellige områder på kortet, hvor du også kan vælge at få vist opgaver for et specifikt område. Planområdet bliver valgt ud fra opgaveplaceringens koordinat, og det bliver automatisk noteret på opgaven i appen og opgavestyringen.


Den nye version af Job+

I den nye version af Job+ kan du arbejde smartere med tre skarpe features:

#1 – En effektiv filterfunktion. Filtrér opgaverne hurtigt ud fra oprettelsesdato, seneste ankomstdato og tidligste ankomstdato direkte fra appen. Du kan også vælge flere opgavetyper på samme tid.


#2 – Spar tid med multiselect, der giver dig mulighed for hurtigt at flytte flere opgaver på samme tid.


#3 – Synliggør elementer på ruten med geofence. Opret nemt punkter på ruten, hvor medarbejderen (f.eks. under rabatklipning) skal være opmærksom på kabelskabe, brønde eller et område med legende børn. Når medarbejderen nærmer sig elementet, vil en advarsel blive vist skærmen, og en advarselstone intensiveres i takt med, at medarbejderen nærmer sig – på samme måde som en parkeringssensor.


Hvad er ellers nyt i Synchronicer?

Vi arbejder hver dag på at gøre Synchronicer endnu bedre. Herunder får du indblik i, hvad der ellers er nyt – stort som småt – både i opgavestyringen og dine apps.

  • Tidsregistrering har fået funktionen ‘Hurtig opret’ i opgavestyringen, så du nu hurtigt kan oprette tidsregistreringer både i appen og fra kontoret.
  • Under det nye overblik ‘Ugetotaler’ i tidsregistrering har du nu mulighed for at godkende og attestere.
  • Kortskitser ændrer navn til kortlag i opgavestyring.
  • Nye opgavetyper relateret til letbanen er nu tilgængelige til ‘Tip Kommunen’ løsninger.
  • På søgsiden kan du nu søge specifikt efter opgaver, der har status som åbne/uafsluttede opgaver i pulje og ture

 

Vil du have mere information om produktnyhederne? Så kontakt os.

Se flere nyheder