KONTAKT

En app der giver sikkerhed

Start istilsyn

Få sikkerheden i orden med præcisering og systematik

Opret lokationer, intervaller og opgaver for tilsyn fra kontoret. Så bliver opgaverne sendt til appen, og den tilsynsførende bliver navigeret til den præcise lokation for målingerne.

Målinger til perfektion

GPS positioner sikrer, at målingerne af istykkelse bliver taget fra præcis samme lokation hver gang. Hertil fører appen den tilsynsførende systematisk igennem alle de nødvendige trin af tilsynet.

Istilsyn fra kontor

Få overblik over alle forløb

Fra kontoret styres den praktiske indsats og de fremtidige tilsyn ved hjælp af opgavestyring på computeren. I kan f.eks, opbygge en liste af lokationer, som skal være under tilsyn. Lokationerne vises både på en liste og på et kort med GPS-position, billeder og ID.

Styr på dokumentation og opfølgning

Alle tilsyn og registrerede oplysninger bliver gemt for hver lokation, så I altid nemt kan søge dokumentation og information frem. Der kan også sættes alarmer til, så I får besked, hvis der under tilsynet observeres forhold, som kræver akut handling.

Søg efter istilsyn

Fleksible løsninger

24/7 dansk support

Arbejd videre offline

Fokus på brugervenlighed

Nem ERP integration

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes i langt de fleste brancher. Kontakt os for mere information om, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.