Novasol servicerer sommerhuse med appbaseret opgavestyring

Se, hvordan Novasol sparer tid og kørte kilometer ved at anvende Synchronicer opgavestyring til optimal koordinering mellem kontoret og medarbejdernes tablets:

To display third-party videos, we need your consent.

Med 40.000 huse, lejligheder og husbåde er Novasol Nordeuropas formidler af ferieboliger, hvor alle processer skal køre optimalt, så gæsterne får en god ferieoplevelse – og så boligejerne er trygge. Derfor har Novasol implementeret Synchronicer til at forvandle flagrende papir og kørte kilometer til effektiv opgavestyring, medarbejdertilfredshed og 20% besparelse på kørselsregnskabet.

Digital opgavestyring af service og rengøringsopgaver sikrer effektiv opgaveløsning, og at alle gæster får en god ferieoplevelse.

Novasols medarbejdere i marken modtager opgaver fra kontoret via tablets og styrer opgaveløsningen med en app. Oplysninger om opgavens løsning sendes retur fra opgavestedet og direkte ind i systemet uden at medarbejderen behøver at køre retur til kontoret.

Alle oplysninger gemmes i systemet, og på kontoret har personalet overblik og kontrol over hele opgavepuljen, samtidig med at dokumentationen er på plads til gæster, husejere og myndigheder.

Se flere cases