Novasol servicerer sommerhuse med appbaseret opgavestyring

Se, hvordan Novasol sparer tid og kørte kilometer ved at anvende Synchronicer opgavestyring til optimal koordinering mellem kontoret og medarbejdernes tablets:

To display third-party videos, we need your consent.

For more information, please see our privacy policy.

Med 40.000 huse, lejligheder og husbåde er Novasol Nordeuropas formidler af ferieboliger, hvor alle processer skal køre optimalt, så gæsterne får en god ferieoplevelse – og så boligejerne er trygge. Derfor har Novasol implementeret Synchronicer til at forvandle flagrende papir og kørte kilometer til effektiv opgavestyring, medarbejdertilfredshed og 20% besparelse på kørselsregnskabet.

Digital opgavestyring af service og rengøringsopgaver sikrer effektiv opgaveløsning, og at alle gæster får en god ferieoplevelse.

Novasols medarbejdere i marken modtager opgaver fra kontoret via tablets og styrer opgaveløsningen med en app. Oplysninger om opgavens løsning sendes retur fra opgavestedet og direkte ind i systemet uden at medarbejderen behøver at køre retur til kontoret.

Alle oplysninger gemmes i systemet, og på kontoret har personalet overblik og kontrol over hele opgavepuljen, samtidig med at dokumentationen er på plads til gæster, husejere og myndigheder.

Se flere cases