KONTAKT

Lad medarbejderne registrere nye opgaver på farten

App til observationsmelding

"Aftegningen er næsten slidt væk derovre"

Når medarbejderne er i gang med en opgave, vurderer de måske, at opgaven kræver efterbehandling af et andet team, eller de lægger mærke til andre forhold i området, der kræver behandling. Hvad gør de så? De registrerer det nemt og bekvemt i en app.

Kontoret får hurtigt besked

Appen leder medarbejderne igennem de forhold, der skal registreres – f.eks. position, beskrivelse og fotos. Det hele bliver sendt til kontoret, hvor en ny opgave bliver oprettet i systemet og indgår i puljen af ufordelte opgaver.

Observationsmelding fra kontoret

En løsning der passer til jeres behov

I bestemmer selv, hvad medarbejderne skal have mulighed for at registrere, hvilke felter der skal være obligatoriske, og hvor detaljerede meldingerne skal være. I styrer også selv, om opgaven skal sendes til den ansvarlige, eller om den automatisk oprettes i opgavepuljen.

Ingen ventetid, når signalet er dårligt

Appen virker, selvom signalet forsvinder. Det betyder, at medarbejderen altid kan gennemføre meldingen og komme hurtigt videre. Appen gemmer positionen, oplysninger og billeder – og sender automatisk det hele til kontoret, når appen igen er online.

Fleksible løsninger

24/7 dansk support

Arbejd videre offline

Fokus på brugervenlighed

Nem ERP integration

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes i langt de fleste brancher. Kontakt os for mere information om, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.

[honeypot your-company]