KONTAKT

Få de lovpligtige dokumenter med på farten

Find hurtigt vigtige dokumenter frem

Hav altid de vigtige dokumenter med dig på din tablet, iPad, iPhone eller Android smartphone. Så slipper både du og dine medarbejdere for flagrende papirer i køretøjer og på kontoret – samtidig med at papirerne lynhurtigt findes frem.

Styr de vigtige dokumenter centralt

Vær sikker på, at medarbejderne altid har de korrekte dokumenter tilgængelige på deres enheder med central styring fra kontoret. Du kan både organisere filer i arkiver og undermapper samt hurtigt opdatere og oprette nye filer.

Opdatér dokumenter alle steder med ét klik

Når I opretter eller opdaterer dokumenter fra kontoret, bliver eArkiv automatisk synkroniseret på alle medarbejdernes tablets/smartphones. Dermed sikrer I, at medarbejderne altid har opdaterede dokumenter ved hånden.

Offline adgang til dokumenterne

Når eArkiv har hentet dokumenterne ned på en tablet eller smartphone, gemmes de på selve enheden, så medarbejderen altid kan tilgå dem offline. Det betyder samtidig, at dokumenterne åbnes lynhurtigt, så medarbejderen ikke spilder tid på at vente.

Integration med ChemiControl

eArkiv er integreret med ChemiControls kemikaliedatabase, så dine medarbejdere altid har adgang til nødvendig kemikaliedokumentation som sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger.

Blev det vigtige dokument åbnet?

Aktivér ‘krævet login’, så får du overblik over, om medarbejderne har læst de vigtige dokumenter. Du kan dermed altid holde styr på, om en medarbejder f.eks. har læst en ny udgave af procedurereglerne.

Godkendt af Færdselspolitiet og Arbejdstilsynet

eArkiv er godkendt til at opbevare registreringsattester, sikkerhedsblade og arbejdspladsbrugsanvisninger af Færdselspolitiet og Arbejdstilsynet.

Fleksible løsninger

24/7 dansk support

Arbejd videre offline

Fokus på brugervenlighed

Nem ERP integration

Alt er samlet i ét system

Lad os tale om mulighederne

Synchronicer er et fleksibelt system, der kan anvendes i langt de fleste brancher. Kontakt os for mere information om, hvordan Synchronicer kan effektivisere arbejdsgangene i netop jeres virksomhed.